Dianoja, UAB (181308640) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Dianoja DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 18 darbuotojų, t. y. 5,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1130 EUR, t. y. 5,1 proc. metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas.

Po metų bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 15 darbuotojų, todėl per metus jis išaugo 16,7 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir siekė 1272 EUR, t. y. 12,6 % daugiau nei pernai.

2023 m. gruodžio mėn. bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 16, t. y. 6,7 proc. daugiau nei pernai. Kartu su tuo padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 1371 EUR, kuris per metus išaugo 7,8 %.

Nagrinėjant šias duomenų tendencijas akivaizdu, kad Bendrovės darbuotojų skaičius per metus palaipsniui didėjo, o darbuotojų skaičius per vienerius metus šiek tiek sumažėjo, tačiau vėlesniais metais nuosekliai atsigavo. Metinis vidutinis darbo užmokestis nuolat augo, o tai rodo, kad įmonė yra įsipareigojusi dirbti ir investuoti į žmogiškąjį kapitalą. Šis įsipareigojimas užtikrinti darbuotojų pasitenkinimą ir atlyginimų augimą rodo sveiką įmonės kultūrą ir nuolatinį dėmesį darbuotojų išlaikymui ir plėtrai. Bendrovei toliau žengiant į priekį, labai svarbu stebėti darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijas, kad ji išlaikytų sėkmingą ir augančią organizaciją.