Č. Zachaževskij, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Č. Zachaževskij DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 36 asmenys. 2021-2022 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus ir siekė 36, tačiau kitais, 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 47,2 % ir metus baigė turėdama 19 darbuotojų. Tai galima pastebėti kaip darbuotojų skaičiaus sumažėjimą kiekvienais metais.

Kalbant apie darbuotojų atlyginimus, 2021 m. Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 1117 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 11,3 %, o 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo gerokai didesnis. Kitais, 2022 m., nors darbuotojų skaičius išliko toks pat, atlyginimai padidėjo 6,9 %, o bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1194 EUR. 2023 m., nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, gerokai šoktelėjo vidutinis darbo užmokestis, nes vidutinis darbo užmokestis siekė 1530 EUR ir, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 28,2 %.

Per nurodytą laikotarpį akivaizdu, kad, nors iš pradžių darbuotojų skaičius mažėjo, atrodo, kad daugiausia dėmesio buvo skiriama darbuotojų atlyginimams didinti, atsižvelgiant į didelį vidutinio darbo užmokesčio augimą per trejus metus. Atsižvelgiant į duomenis, atrodo, kad Bendrovė pabrėžia didesnius atlyginimus mažiau darbuotojų, o tai yra praktika, kuria siekiama padidinti darbuotojų pasitenkinimą ir stabilumą darbe. Ši tendencija gali turėti įtakos Bendrovės reputacijai ir darbuotojų išlaikymo rodikliui. Tačiau norint visiškai suprasti scenarijų, reikia papildomų veiksnių ir konteksto, kurie paaiškintų šiuos pokyčius.