ANTARA LT, UAB (182705278) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

ANTARA LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojai ir vidutinis darbo užmokestis labai išaugo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 58 darbuotojus, kurie per metus išaugo 23,4 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2114 EUR, o jo augimas siekė 1,2 %. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė savo gretas papildė dar 14 darbuotojų, o bendras skaičius pasiekė 62. Tai reiškia 6,9 proc. metinį užimtumo augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 3,2 % ir siekė 2046 EUR. 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau išaugo - iki gruodžio pabaigos dirbo 69 asmenys. Tai buvo įspūdingas 11,3 proc. metinis augimas. Nepaisant padidėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 1998 EUR, o metinis augimas siekė -2,3 %.

Apskritai, Bendrovė nuosekliai didino savo darbuotojų bazę. Tai galima vertinti kaip teigiamą jos verslo plėtros ir diversifikavimo strategijos ženklą. Nepaisant vidutinio darbo užmokesčio svyravimų, darbuotojų skaičiaus didėjimo tendencija rodo, kad Bendrovė samdo daugiau žmonių verslo poreikiams patenkinti. Tačiau 2022 ir 2023 m. sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis gali būti pagrindas atidžiau išnagrinėti Bendrovės strategines pastangas išlaikyti sveiką darbuotojų atlyginimų lygį, nepaisant to, kad darbuotojų skaičius didėja.

Tikimasi, kad padidėjus darbuotojų skaičiui, Bendrovės veikla toliau plėtsis ir taps sudėtingesnė. Dėl to gali prireikti įvairesnio talentų fondo, kad būtų galima neatsilikti nuo besikeičiančių verslo aplinkos poreikių. Šiame scenarijuje ne tik atlyginimas gali būti veiksnys, pritraukiantis ir išlaikantis talentą, bet ir nepiniginės išmokos darbuotojams (pavyzdžiui, sveikatos draudimas, lanksčios darbo valandos, mokymosi galimybės, pripažinimo programos ir t. t. ) atlieka svarbų vaidmenį darbdavio pasirinkimui.

Nuolatinio darbuotojų augimo valdymas ir vidutinio darbo užmokesčio išlaikymas gali būti laikomas galimu iššūkiu Bendrovės vadovybei ateinančiais metais. Jie turės rasti pusiausvyrą tarp didėjančio darbuotojų skaičiaus, kad galėtų prisitaikyti prie besiplečiančios veiklos, ir stabilios darbo užmokesčio struktūros, atitinkančios didėjančius jų darbo jėgos poreikius ir lūkesčius, užtikrinimo.