NORMETAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NORMETAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 44 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė -4,3 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per mėnesį buvo 1226 EUR, o per metus jis išaugo 23,6 %. zo.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir dabar siekia 45. Metinis darbuotojų augimo tempas buvo 2,3 %. Tuo pat metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1266 eurų per mėnesį, o per metus padidėjo 3,2 %. Šis bendras darbo užmokesčio padidėjimas gali būti susijęs su padidėjusia kvalifikuotų darbuotojų paklausa arba konkurencinga įdarbinimo praktika.

2023 m. Bendrovė turėjo 43 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė -4,4 %. Tai rodo, kad šiais metais bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per mėnesį išaugo iki 1388 eurų, o per metus jis gerokai išaugo - 9,6 %.

Šios darbuotojų skaičiaus tendencijos rodo, kad per trejus analizuotus metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai mažėjo. Tačiau kartu su šiuo nuosmukiu gerokai padidėjo ir vidutinis darbuotojų darbo užmokestis. Tai gali turėti įtakos išorės veiksniai, pavyzdžiui, ekonominės sąlygos, darbo rinka ir pramonės standartų pokyčiai. Bendrovei labai svarbu įvertinti savo darbo strategiją ir žmogiškųjų išteklių politiką, kad būtų galima prisitaikyti prie šių svyravimų ir išlaikyti gerą darbo jėgos pusiausvyrą.