Stradivarijai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Stradivarijai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 39 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 2,5 %. Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 850 EUR, t. y. 0,2 % mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovė patyrė nuolatinių pokyčių, nes jos darbo jėga dar labiau sumažėjo - iš viso 35 darbuotojai. Tai reiškia, kad per metus šis rodiklis sumažėjo 10,3 %. Tačiau nors darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 2,6 proc. iki 872 EUR.

Analizuojant 2023 m. tendencijas, pastebėtas nedidelis atsigavimas. Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 38, o tai atitinka 8,6 proc. metinį augimą. Tai buvo teigiamas pokytis bendrovės darbo jėgos kryptimi, priešingai nei praėjusiais metais. Be to, vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir viršijo 969 EUR, t. y. 11,2 % daugiau nei 2022 m.

Šie skaičiai rodo keletą bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų tendencijų. Pirma, galime pastebėti, kad per šiuos trejus metus darbuotojų skaičius svyravo. 2021 ir 2022 m. darbo jėga sumažėjo, tačiau 2023 m. buvo pastebėti atsigavimo požymiai. Šie pokyčiai gali reikšti, kad verslo sąlygos arba strateginių prioritetų pokyčiai turi įtakos užimtumo lygiui. Tačiau norint išlaikyti sveiką ir įsitraukusią darbo jėgą, labai svarbu išlaikyti bendrą dėmesį darbuotojų pasitenkinimui ir fiskaliniam mokumui.

Nagrinėdami vidutinį darbo užmokestį matome nuoseklesnę didėjimo tendenciją. Nuo 2021 m., nepaisant svyruojančio darbuotojų skaičiaus, atlyginimai nuolat didėjo. Tai gali rodyti, kad, nes likę darbuotojai kaupia daugiau patirties, įmonė vertina ir investuoja į savo darbo jėgą, taikydama nuolatinį darbo užmokesčio didinimą. Apskritai tai gali reikšti tvirtą įsipareigojimą darbuotojų pasitenkinimui, taip skatinant stabilią darbo jėgą, kuri ateityje apsaugotų verslą nuo galimų išorės trikdžių.