Alauša, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Alauša DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 147 darbuotojus, kurie per metus išaugo 12,2 %. Tuo metu Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 1028 EUR per mėnesį. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 22,7 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis padidėjo. Darbuotojų skaičius išaugo iki 162, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 10,2 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 1163 eurų, t. y. 13,1 proc. per metus. Tai rodo, kad Bendrovė ir toliau pritraukė ir išlaikė kvalifikuotus darbuotojus, galbūt dėl didesnių atlyginimų ir geresnių karjeros galimybių.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio 31 d. duomenys rodo, kad Bendrovės darbuotojų skaičiaus augimas sulėtėjo. Ji pasiekė 154, t. y. per metus sumažėjo 4,9 %. Tai yra nukrypimas nuo ankstesniais metais pastebėtos didėjimo tendencijos. Nepaisant neigiamo metinio darbuotojų skaičiaus augimo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 1194 eurus, t. y. 2,7 proc. daugiau nei pernai.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuolat augo. Nepaisant to, labai svarbu stebėti darbuotojų skaičiaus tendencijas, nes tai yra pagrindiniai veiksniai, darantys įtaką jos veiklos rezultatams ir bendrai verslo strategijai. Išsamesnė analizė ir veiksnių, darančių įtaką darbuotojų skaičiui, supratimas gali padėti suprasti galimą verslo plėtrą ar nuosmukį, reorganizavimą ar kitus veiksnius, darančius įtaką darbuotojų reikalavimams.