Egvilė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Egvilė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, kurie išliko tokie patys kaip ir praėjusiais metais. Šios komandos vidutinis darbo užmokestis buvo 602 EUR, t. y. per metus padidėjo 0,5 %. Artėjant 2022 m. pabaigai, Bendrovė išaugo iki 8 darbuotojų, t. y. 14,3 proc. daugiau nei pernai. Per šį laikotarpį taip pat padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - nuo 602 EUR iki 901 EUR, t. y. 49,5 % daugiau nei prieš metus. Kitais metais, 2023 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (8), tačiau jos ir toliau augo. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 147 EUR, t. y. per metus padidėjo 27,4 %.

Vertinant Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, galima pastebėti, kad darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - apie 8. Tačiau 2022 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - per metus jis padidėjo 49,5 %. Nors darbuotojų skaičius ne taip smarkiai išaugo, pelno augimo tendencija išliko ir 2023 m. - jis padidėjo 27,4 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo, tačiau stebina tai, kad ji nuolat pabrėžia, jog jos darbuotojams siūlo didesnį atlyginimą. Šį padidėjusį darbo užmokestį greičiausiai lėmė įvairūs veiksniai, įskaitant konkurencingą darbo rinką ir norą išlaikyti ir pritraukti kvalifikuotus darbuotojus, kad išlaikytų produktyvią darbo jėgą. Tačiau darbuotojų skaičiaus stabilumas rodo, kad Bendrovė gali sutelkti dėmesį į kokybę, o ne kiekybę, ir išlaikyti glaudžią komandą. Ši strategija gali lemti didesnį komandinį darbą ir potencialiai didesnį produktyvumą esamoje darbuotojų grupėje.