Gufi, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gufi DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 20,0 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis buvo 595 eurai, t. y. 4,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, t. y. -16,7 proc. per metus. Tačiau, nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - iš viso 677 EUR, t. y. 13,8 % daugiau nei 2021 m.

Priešingai, 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 6 - tiek pat, kaip ir 2021 m., tačiau per metus padidėjo 20,0 %. Šią plėtrą lydėjo gerokai išaugęs vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 847 eurus, t. y. 25,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Iš duomenų matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, tačiau kiekvienais metais buvo stebima bendra vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija. Taip pat svarbu paminėti, kad nors 2022 m. darbuotojų skaičius laikinai sumažėjo, 2023 m. jis atsigavo. Tai rodo, kad Bendrovė įsipareigoja didinti savo darbo jėgą ir toliau didinti vidutinį darbo užmokestį.

Kalbant apie tendencijas, kiekvienais metais Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuolat teigiamai augo, o konkretūs skaičiai skyrėsi priklausomai nuo darbuotojų dydžio ir darbuotojų veiklos rezultatų.

Bendrovė daug dėmesio skiria savo darbuotojų išlaikymui ir augimui, kartu didindama bendrą darbuotojų kompensavimą. Iš bendrovės galima tikėtis, kad ji, rodydama tvirtą įsipareigojimą savo darbuotojams ir siūlydama konkurencingus atlyginimus, pritrauks ir išlaikys aukštos kvalifikacijos ir motyvuotus darbuotojus bei išlaikys stabilią ir stabilią darbo jėgą.