Jono Kibildžio, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Jono Kibildžio DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 4 darbuotojų, kurie kitais metais išliko tokie patys, o per metus nepadidėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 677 EUR, t. y. 11,6 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. Bendrovė išlaikė tą pačią darbuotojų skaičių, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 14,5 proc. iki 775 EUR. Tai rodo šiek tiek spartesnį atlyginimų augimą.

Taip pat iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų dydis išliko nepakitęs - 4 darbuotojai. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis per metus vėl smarkiai išaugo ir siekė 894 EUR, t. y. 15,3 % daugiau nei praėjusiais metais. Tai padarė įspūdį, kad per trejus metus toliau ir nuolat didėjo atlyginimai.

Nors šiuo laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus, o darbuotojų skaičius nepasikeitė, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo - nuo 677 EUR 2021 m. iki 894 EUR 2023 m. Metinis pajamų augimas buvo ypač įspūdingas - per šį laikotarpį per metus jis padidėjo 13,4 %.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išliko stabilus - 4 darbuotojai, o vidutiniai atlyginimai pastebimai ir nuosekliai didėjo - vidutinis metinis augimo tempas siekė 13,4 %, o tai rodo, kad darbuotojų kompensacija didėjo.