Kaidas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kaidas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, kurie per metus išaugo 9,1 proc. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 738 eurai, o vidutinis metinis pajamų augimas - 12,6 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 11 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 8,3 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 784 eurų, t. y. 6,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovėje dirba 10 žmonių, o jos metinis darbuotojų augimas toliau mažėja - 9,1 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis išaugo iki 838 eurų, t. y. per metus padidėjo 7 proc.

Šios tendencijos rodo, kad, nepaisant nedidelio Bendrovės darbuotojų bazės sumažėjimo, vidutinis jos darbuotojų darbo užmokestis nuolat auga. Tai gali reikšti, kad Bendrovė stiprina savo darbo jėgą, siūlydama didesnį atlyginimą ar paskatas, kad išlaikytų patenkintą, kvalifikuotą ir produktyvią darbo jėgą.

Tačiau svarbu pažymėti, kad reikėtų stebėti, kaip mažėja bendras darbuotojų skaičius, siekiant užtikrinti, kad Bendrovė išlaikytų gebėjimą atlikti savo misiją ir sklandžiai veikti, o likusiems darbuotojams nebūtų užkrauta per didelė našta. Taip pat, nors darbo užmokesčio augimas yra palankus, Bendrovė turėtų užtikrinti, kad toks didėjimas išliktų tvarus ir nedarytų per didelio spaudimo bendrovės finansiniams ištekliams.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad stebimos tendencijos rodo, jog per trejus metus Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, nors darbuotojų skaičius mažėjo. Žvelgdama į ateitį, Bendrovė turės toliau valdyti savo darbo jėgą, kartu išlaikant darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymą kaip svarbiausią prioritetą.