CESTOS MAISTAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

CESTOS MAISTAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje "Bendrovė" turėjo 87 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo -9,4 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 864 EUR, o per metus jis išaugo 14,2 %.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., "Bendrovė" turėjo 91 darbuotoją, o tai rodo 4,6 proc. metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis proporcingai padidėjo iki 990 EUR, o metinis augimas siekė 14,6 %.

Iki 2023 m. pabaigos "Bendrovė" pastebėjo nedidelį darbuotojų sumažėjimą iki 90, taigi metinis augimo tempas buvo -1,1 %. Nepaisant šio nedidelio darbuotojų sumažėjimo, bendrovės finansinė padėtis gerokai pagerėjo. Palyginti su ankstesniais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 13,9 % ir dabar siekia 1128 EUR.

Iš šių duomenų matyti, kad "Bendrovė" nuosekliai ir reikšmingai didino savo vidutinį darbo užmokestį nuo 864 EUR 2021 m. iki 1128 EUR 2023 m. Ši vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija, nors ir susiduriama su darbuotojų skaičiaus svyravimais, rodo "Bendrovės dėmesį ir investicijas į savo darbo jėgą. Atrodo, kad darbo užmokesčio didėjimas yra stabilus, geras ir suderintas su bendru tikslu didinti darbuotojų atlyginimus, kad būtų skatinamas pasitenkinimas ir produktyvumas.

Bendrovės metinis darbuotojų augimas yra ne toks nuoseklus: 2021 m. jis smarkiai sumažės, 2022 m. palaipsniui didės, o 2023 m. šiek tiek mažės. Šios tendencijos verčia toliau tirti bendrovės strateginius sprendimus ir jų poveikį užimtumo dydžiui. Šie svyravimai gali reikšti "Bendrovės gebėjimą apriboti savo darbo jėgą, atsižvelgiant į kintančius poreikius ir aplinkybes arba, galimas daiktas, nuolatinę kovą siekiant išlaikyti nuoseklų darbuotojų skaičių.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šį trejų metų laikotarpį "Bendrovė" patyrė didelį vidutinį darbo užmokestį ir darbuotojų skaičiaus svyravimus. Tolesnė didesnių bendrovės strateginių sprendimų analizė ir jų poveikis užimtumui galėtų suteikti vertingos informacijos apie šias tendencijas. Ateities analizėje turėtų būti stebimas ne tik darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis, bet ir išlaikomas informuotumas apie visus galimus išorės veiksnius, darančius įtaką "Bendrovės veiklai", pavyzdžiui, pramonės šaką, kurioje ji veikia, ir platesnį ekonominį klimatą.