Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos, BĮ (188601311) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Metų pabaigoje, 2021 m. gruodžio 31 d., Bendrovėje dirbo 3 762 darbuotojai, t. y. 1,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1922 EUR, o tai rodo neigiamą 9,6 % metinį augimą. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 3 810, t. y. 1,3 proc., palyginti su praėjusiais metais. Be to, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo 11,5 proc. ir pasiekė 2142 EUR.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė toliau augo ir dirbo 3 900 asmenų, t. y. 2,4 proc. daugiau nei ankstesniais metais. Tačiau per metus šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokesčio augimas - vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 2094 EUR, t. y. 2,2 %.

Remdamiesi šiais duomenimis, galime pastebėti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat augo. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis svyravo: po staigaus sumažėjimo pastebimai padidėjo, o vėliau sumažėjo mažiau. Darbuotojų dydžio ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijoms įtakos gali turėti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, bendrovės investicijos į savo darbo jėgą, plėtros planai, ekonominės sąlygos ir bendri rinkos poreikiai.

Žvelgiant į duomenis, akivaizdu, kad per trejus metus Bendrovė nuosekliai didino savo darbuotojų skaičių, o darbuotojų skaičius kasmet didėjo. Pažymėtina, kad 2021 m. Bendrovės vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per metus sumažėjo 9,6 %, o 2022 m. jis pasikeitė ir padidėjo 11,5 %. Nepaisant teigiamo darbuotojų darbo užmokesčio augimo 2022 m., 2023 m. jis šiek tiek sumažėjo. Nepaisant to, bendra tendencija rodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria stabiliai darbo jėgai pasiekti ir konkurencingai palankiam vidutiniam darbo užmokesčiui išlaikyti savo darbuotojams.