Lietuvos kariuomenė, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos kariuomenė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 4601 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 6,5 proc. Tuo metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1849 EUR, t. y. 13,0 % daugiau nei prieš metus.

2022 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 5168 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 12,3 %. Tuo pat metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 2686 eurų, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai padidėjo - 45,3 %.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė 5159 darbuotojų skaičių. Nors metinis darbuotojų augimas buvo labai artimas nuliui (0,2 proc. sumažėjimas), vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 2927 eurus, o tai rodo 9,0 proc. metinį augimą.

Šie duomenys leidžia susidaryti trumpą vaizdą apie Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Per šį laikotarpį per metus nuolat gerokai padidėjo vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, o tai gali rodyti stiprią bendrą ekonominę padėtį arba galimą konkurencinį spaudimą darbo rinkoje.

Tačiau tuo pat metu darbuotojų skaičius svyravo: 2022 m. jis didėjo, tačiau 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Šį svyravimą galėjo lemti įvairios priežastys, pavyzdžiui, tam tikros sąnaudų valdymo praktikos įgyvendinimas arba verslo veiklos aplinkos pokyčiai.

Apibendrinant galima teigti, kad per visą pateiktų duomenų laikotarpį Bendrovės vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui didėjo, o darbuotojų skaičius svyravo. Ši informacija gali rodyti, kad šios bendrovės darbo jėgos strategija keičiasi. Nuolatinė ir dažna darbuotojų ir darbo užmokesčio duomenų analizė bei kitos kritinės strateginės įžvalgos bus labai svarbios, kad būtų galima geriau suprasti kintančią darbo jėgos dinamiką ir reikalavimus bendrovei ateityje.