Policijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Policijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse Bendrovė turi tris taškus: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d. Šiuo laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai augo.

2021 m. Bendrovė turėjo 987 darbuotojų, t. y. 69,9 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1915 eurų, t. y. 8,2 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. darbuotojų skaičius padidėjo iki 1069, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius padidėjo dar 8,3 proc. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 2171 EUR, t. y. per metus padidėjo 13,4 %.

Iki 2023 m. Bendrovė dar kartą išsiplėtė - jos darbuotojų skaičius siekė 1224, o tai reiškia 14,5 proc. metinį augimą. Be to, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2233 eurų, o tai reiškia, kad jis padidėjo 2,8 proc.

Šios bendrovės tendencijos rodo, kad per pastaruosius trejus metus nuolat augo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Šią sėkmę galima paaiškinti strateginiais bendrovės pasirinkimais ir veiklos rezultatais jos pramonėje. Reikšmingas metinis darbuotojų skaičiaus augimas rodo, kad Bendrovė sugeba pritraukti ir išlaikyti darbuotojus. Be to, padidėjusios darbuotojų algos atspindi Bendrovės įsipareigojimą tvariai didinti atlyginimus, o tai gali prisidėti prie didesnio produktyvumo ir bendro darbuotojų pasitenkinimo.

Verta paminėti, kad nors vidutiniai atlyginimai padidėjo, būtina atsižvelgti į tai, kokie konkurencingi yra Bendrovės atlyginimai pramonėje, taip pat vietos darbo rinkos sąlygos ir darbuotojų įgūdžiai. Nepaisant to, bendros teigiamos tendencijos ir darbuotojų skaičiaus bei atlyginimų augimas atitinka Bendrovės pastangas sėkmingai plėsti veiklą ir išlaikyti sveiką darbo jėgą.