Prienų r. Balbieriškio pagrindinė mokykla, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Prienų r. Balbieriškio pagrindinė mokykla DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 49 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 300 EUR, t. y. 26,6 % daugiau nei prieš metus.

2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 47, o tai rodo neigiamą 4,1 proc. metinį augimą. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išliko gana stabilus - 1 292 EUR, t. y. per metus padidėjo -0,7 %.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 46, o tai reiškia neigiamą 2,1 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 1 611 EUR, t. y. 24,7 % daugiau nei prieš metus.

Per stebimą laikotarpį bendrovės darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus, o darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, ypač 2022 m. Tuo pat metu pastebimai padidėjo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, ypač 2021-2023 m. Šie skaičiai rodo, kad nors bendrovė ir toliau stengiasi išlaikyti mažesnį, labiau sutelktą personalą, ji taip pat investuoja į profesinį darbuotojų augimą ir siūlo didesnį atlygį. Ši tendencija gali reikšti, kad daugiau dėmesio skiriama darbuotojų pasitenkinimui ir išlaikymui, kartu išlaikant administracinių sąnaudų kontrolę.

Per ateinančius kelerius metus bus įdomu stebėti bendrovės gebėjimą išlaikyti gerą pusiausvyrą tarp darbuotojų skaičiaus ir darbuotojų kompensavimo, ypač dėl to, kad išorės ekonominiai veiksniai ir būsimos įdarbinimo tendencijos gali turėti įtakos jos augimo strategijai. Nuolatinė Bendrovės darbuotojų valdymo raida gali suteikti vertingų įžvalgų kitoms organizacijoms, susiduriančioms su panašiais sunkumais išlaikant raumeningą darbo jėgą, kartu užtikrinant optimalią darbo aplinką savo darbuotojams.