Du gaideliai, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Klaipėdos lopšelis-darželis Du gaideliai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė iš viso turėjo 50 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 4,2 proc. Tuo metu vidutinė alga buvo 1776 EUR, t. y. 9,5 % didesnė nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. darbuotojų skaičius padidėjo iki 55, o tai yra reikšmingas 10,0 proc. augimas, palyginti su praėjusiais metais. Šią plėtrą lydėjo 38,3 proc. padidėjęs vidutinis darbo užmokestis, kuris dabar siekia 2456 eurus.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio mėn. darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - 55 darbuotojai, o tai rodo 0,0 proc. augimą. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius sumažėjo, pastebimas -17,2 % vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas, palyginti su praėjusiais metais, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 2035 EUR.

Kalbant apie darbuotojų tendencijas, 2022 m. Bendrovė patyrė didelį augimą - darbuotojų skaičius padidėjo 10,0 %. Vėliau padidėjo ir darbuotojų bazė, o vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo. Tačiau iki 2023 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus, tačiau sumažėjo ir atlyginimai. Šis sumažėjimas gali reikšti, kad veiksniai, tokie kaip ekonominės sąlygos, rinkos poreikiai ar verslo prioritetai, galėjo turėti įtakos šiai raidai.

2021-2022 m. Bendrovės pajamos pastebimai augo: vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,5 proc. Kitais metais, 2023 m., vidutinis darbo užmokestis išaugo 38,3 %. Šis dramatiškas padidėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, veiklos rezultatais pagrįstomis premijomis, darbuotojų kompetencija arba konkurenciniu postūmiu tam tikroje pramonės šakoje. Be to, 2023 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo pastebimai -17,2 %, o tai rodo, kad šiuo laikotarpiu ekonominė padėtis buvo nepastovi ir nestabili.

Nagrinėdami darbuotojų ir atlyginimų augimo tendencijas pastebime, kad 2022 m. Bendrovė padarė išskirtinę pažangą didindama atlyginimus ir darbuotojų skaičių. Nepaisant to, iki 2023 m. darbuotojų augimo tempas išliko toks pat, o vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo. Šis akivaizdus kintantis darbo užmokesčio augimas gali reikšti ekonominius svyravimus arba Bendrovės verslo prioritetų pokyčius. Jei ši tendencija išliks, dar neaišku, kaip bendrovei pavyks išlaikyti šią augimo trajektoriją ir patenkinamai padidinti darbuotojų atlyginimus.