Klaipėdos Sendvario progimnazija, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Klaipėdos Sendvario progimnazija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų sudėtis ir darbo užmokestis svyravo. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 85 darbuotojai, t. y. 0 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 080 eurų, o palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai išaugo - 21,7 proc.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo jėga nuosaikiai augo - iki 2,4 proc., t. y. iš viso 87 darbuotojai. Tuo pat metu toliau didėjo ir darbuotojų atlyginimai - vidutiniškai 2 567 EUR, t. y. 23,4 % daugiau nei pernai.

Naujausi duomenys buvo surinkti 2023 m. pabaigoje, o tai rodo tolesnį Bendrovės augimą. Buvo 93 darbuotojai, t. y. 6,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Nepaisant didėjančios darbo jėgos, darbo užmokesčio augimo tempas sumažėjo iki 6,2 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 2 725 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų statistikos tendencijos yra nevienareikšmės. Nors jos darbo jėga per trejus metus išaugo 11,8 %, darbuotojų darbo užmokestis pradėjo augti gerokai, o 2023 m. palaipsniui sumažėjo iki 6,2 %. Šis nuolatinis vystymasis atspindi Bendrovės įsipareigojimus dėl darbuotojų gerovės ir darbo jėgos valdymo.