Kaišiadorių r. Rumšiškių lopšelis-darželis, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Kaišiadorių r. Rumšiškių lopšelis-darželis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 23 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 9,5 %. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 061 euras. Deja, palyginti su praėjusiais metais, atlyginimai sumažėjo 20,9 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 23 darbuotojai. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui gerokai padidėjo - 2 212 eurų, t. y. 108,5 proc. daugiau nei 2021 m. Tikėtina, kad toks spartus atlyginimų didėjimas turėjo įtakos darbo užmokesčio augimui, nors nebuvo didelio samdymo ar atleidimo iš darbo.

Naujausiais 2023 m. duomenimis, Bendrovė padidino savo darbuotojų skaičių ir pasiekė 26 darbuotojus. Nepaisant papildomų pajamų, metinis augimo tempas sumažėjo iki 13 %. Nors vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, vis dar padidėjo, jis sumažėjo 28,1 %. Šis pokytis gali reikšti, kad sumažėjo darbo užmokesčio padidėjimas, nes organizacija subalansuoja savo plėtrą ir finansinius išteklius.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius augo, nors plėtros tempas svyravo. 2021-2022 m. pajamos smarkiai išaugo, tačiau iki 2023 m. pabaigos buvo pakoreguotos. Stebint šias personalo ir atlyginimų tendencijas, išryškėjo įvairūs veiksniai, darantys įtaką bendrovės finansiniams sprendimams. Šioms tendencijoms gali turėti įtakos išorės veiksniai, pavyzdžiui, ekonomika arba vidaus veiksniai, pavyzdžiui, bendrovės vizija ir prognozės. Apskritai šie pokyčiai ir toliau formuoja Bendrovės struktūrą ir darbo jėgą.