LIETUVOS KINOLOGŲ DRAUGIJA (190761981) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, mes galime stebėti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 14 darbuotojų, o tai reiškia, kad jos darbo jėga per metus neaugo. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 076 eurai, t. y. gerokai mažesnis nei pernai -10,6 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendras Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 14, o augimo tendencija išliko nepakitusi. Tačiau vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, smarkiai išaugo - 392,2 proc. ir pasiekė 5 298 eurus.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo nežymiai, tačiau pastebimai; jos darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 7,1 proc. ir pasiekė 15 proc. Nepaisant darbuotojų skaičiaus didėjimo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, užfiksuotas -35,7 proc. metinis augimas, o tai sudarė 3 407 eurus. Tai atskleidžia sudėtingą vidinę dinamiką, kuri gali būti priskiriama įvairiems verslo sprendimams, strateginiams perorientavimams ar išorės rinkos pokyčiams.

Apibendrinant galima teigti, kad dvejus metus iš eilės, 2021-2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius neaugo, o vidutinis atlyginimas šiuo laikotarpiu labai skyrėsi. Pirmaisiais metais darbo užmokestis labai sumažėjo, o kitais metais smarkiai sumažėjo, todėl darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo, nors 2023 m. darbo jėga šiek tiek padidėjo. Tikrieji šių skirtingų tendencijų veiksniai verčia toliau tirti, kad būtų galima suprasti besikeičiančią Bendrovės užimtumo politiką.