Jurbarko r. Smalininkų Lidijos Meškaitytės pagrindinė mokykla, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Jurbarko r. Smalininkų Lidijos Meškaitytės pagrindinė mokykla DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 48 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo -2,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1 240 EUR, t. y. 29,6 proc. daugiau nei prieš metus.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 49 darbuotojai, t. y. 2,1 proc. per metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2022 m. taip pat padidėjo iki 1 835 eurų, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 48,0 %.

Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - 46 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus padidėjo -6,1 %. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. sumažėjo iki 1 639 eurų, t. y. per metus sumažėjo -10,7 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo. 2022 m. darbo jėga augo, tačiau 2023 m. šiek tiek sumažėjo, o atlyginimai nuosekliai didėjo: 2022 m. pastebimai augo, o 2023 m. susidūrė su nuosmukiu. Atsižvelgiant į tai, kad metinis darbuotojų atlyginimų augimas visą šį laikotarpį išliko teigiamas, atrodo, kad lyginant pirmuosius dvejus metus su trečiaisiais, Bendrovės atlyginimai apskritai didėjo. Freemexy AI Rašytojas Pro.

Tačiau pastarieji įvykiai, ypač 2023 m., parodė šios didėjimo tendencijos svyravimus: sumažėjo darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis. Šios tendencijos rodo, kad, nepaisant pradinio augimo, Bendrovė susiduria su tam tikrais iššūkiais valdydama užimtumą ir išlaikydama didesnius vidutinius atlyginimus savo darbuotojams. Todėl, siekiant išlaikyti sveiką darbo jėgą ir skatinti stabilią darbo aplinką, Bendrovė turi sutelkti dėmesį į strategijas, siekiant padidinti darbuotojų pasitenkinimą ir spręsti modelius pastebėtas darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijas.