Jurbarko rajono savivaldybės viešoji biblioteka, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Jurbarko rajono savivaldybės viešoji biblioteka DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 52 darbuotojai, t. y. per metus, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 5,5 proc. Tais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1267 eurai, t. y. 19,4 proc. didesnis nei pernai.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius išliko pastovus - 52, o tai reiškia 0,0 proc. metinį darbuotojų skaičiaus pokytį. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,5 proc. ir siekė 1311 eurų.

Išnagrinėję Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio padėtį 2023 m., galime pastebėti, kad darbuotojų skaičius išliko stabilus - 52 darbuotojai, t. y. 0,0 proc. pokytis per metus. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. per metus padidėjo nežymiai - 1,0 proc. iki 1325 eurų.

Per trejus nagrinėjamų duomenų metus Bendrovė išlaikė statinį darbuotojų skaičių, o jos metinis darbuotojų augimas nesisvyravo. Vidutinis darbo užmokestis nuosekliai augo: 2021 m. jis gerokai padidėjo, 2022 m. padidėjo mažiau, o 2023 m. padidėjo tik 1,0 %. Šie modeliai rodo, kad Bendrovės darbo užmokestis auga stabiliu, kontroliuojamu tempu, nesukeldamas užimtumo rodiklių peržiūrėjimo. Tai gali atspindėti finansinį planavimą ir strateginius sprendimus, kuriuos bendrovė priėmė siekdama užtikrinti stabilią darbo jėgą su subalansuota darbo jėga. Duomenys rodo, kad Bendrovė sugeba išlaikyti nuosaikų atlyginimų didėjimą neaukodama stabilios darbuotojų bazės.