Šilo, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Juodšilių Šilo gimnazija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 81 darbuotojas, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 4,7 proc. Tais metais vidutinis atlyginimas buvo 2670 eurų, t. y. 16,7 proc. didesnis nei pernai.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė padidino darbuotojų skaičių iki 84, t. y. 3,7 proc. daugiau nei prieš metus. Kartu su šiuo darbo jėgos padidėjimu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2990 eurų, t. y. 12,0 proc. daugiau nei prieš metus.

2023 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 88 darbuotojai, o jos metinis augimas buvo įspūdingas - 4,8 proc. Pažymėtina, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 18,2 proc. per metus iki 3534 eurų.

Apskritai per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis toliau augo. Darbuotojų skaičius kasmet didėjo nuosaikiai, bet stabiliai, o atlyginimai, palyginti su ankstesniais metais, sparčiai augo, o tai rodo, kad atlyginimai nuolat didėja, kad neatsiliktų nuo rinkos poreikių ir darbuotojų darbo našumo. Šios tendencijos pabrėžia Bendrovės įsipareigojimą plėsti savo komandą ir siūlyti konkurencingą atlyginimą už savo darbo jėgą.