Algimanto Bandzos socialinių paslaugų namai, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Algimanto Bandzos socialinių paslaugų namai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 103 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 5,1 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 1860 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 4,3 proc.

Pereinant prie 2022 m. duomenų, matyti, kad sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Iki 2022 m. pabaigos įmonė turėjo 100 darbuotojų, o jos metinis augimas buvo nepalankus - 2,9 %. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 16,4 proc. iki 1554 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 96. Tačiau bendras metinis augimo tempas buvo -4,0 %. Labiausiai džiuginantys statistiniai duomenys: gerokai padidėjęs vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo 62,1 proc. iki 2519 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šias ataskaitinio laikotarpio dienas bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis didėjo ir mažėjo. 2021 m. duomenys rodo sveiką teigiamą augimą abiem aspektais, o vėlesniais metais - vidutinius svyravimus. Nepaisant to, atrodo, kad reikšmingas darbo užmokesčio augimas 2023 m. išliko daug žadančia tendencija, nepaisant šiek tiek sumažėjusių užimtumo rodiklių.

Nors šios tendencijos yra bendrovės sveikatos rodiklis, reikėtų apsvarstyti ir papildomus veiksnius, pavyzdžiui, pramonės pobūdį ir bendrą ekonominę padėtį, kad būtų galima visapusiškai suprasti duomenis.