Kėdainių r. Dotnuvos pagrindinė mokykla, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Kėdainių r. Dotnuvos pagrindinė mokykla DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, mes pastebėjome darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 39 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 4,9 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 415 eurų, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis išaugo 11,7 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė pastebimų teigiamų pokyčių. Buvo 5,1% daugiau darbuotojų, iš viso 41. Vidutinis atlyginimas padidėjo 30,0 %, t. y. vidutinis darbuotojo atlyginimas siekė 1 839 EUR.

Tačiau artėjant 2023 m. pabaigai, darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 2,4 proc. ir Bendrovėje liko 40 darbuotojų. Tuo tarpu vidutinis atlyginimas sumažėjo 8,5%. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo iki 1 683 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o atlyginimai apskritai didėjo, išskyrus 2023 m. nuosmukį. Šios darbuotojų ir atlyginimų tendencijos rodo galimas bendrovės augimo strategijas, darbo jėgos valdymą ir galimą ekonominį poveikį.