Panevėžio apylinkės teismas, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Panevėžio apylinkės teismas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 177 darbuotojai, o tai reiškia -4,8 proc. metinį augimą. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 1530 eurų, o metinis augimas - -0,7 proc.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 172 (2,8 proc., palyginti su praėjusiais metais), tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 14,6 proc. Tai reiškia, kad vidutinis atlyginimas šiuo metu siekia 1754 eurus.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos matome, kad įmonės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir iš viso padidėjo 7 darbuotojais, arba 4,1 proc., palyginti su 2022 m. Tai reiškia, kad bendras darbuotojų skaičius išaugo iki 179. Be to, 2023 m. Bendrovė patyrė didelį vidutinio darbo užmokesčio šuolį, kuris per metus padidėjo 39,6 %. Naujas vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 2448 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad šiuo metu Bendrovėje dirba 179 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis per trejus metus padidėjo beveik 60 %. Kalbant apie darbuotojų skaičių, nors 2022 m. jis sumažėjo, jį kompensavo nedidelis augimas 2023 m. Atrodo, kad atlyginimų didėjimas yra pagrįstas duomenimis, nes bendrovė investuoja papildomus išteklius į savo darbuotojus, darant prielaidą, kad jų darbo jėgos augimas nekinta arba nuolat didėja. Tai atspindi įmonės įsipareigojimą savo darbuotojams ir reiškia potencialią strategiją pritraukti ir išlaikyti talentingus darbuotojus. Nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų, atrodo, kad bendra tendencija yra plėtra ir konkurencingumas atlyginimų paketų požiūriu.