Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 33 darbuotojus, t. y. 57,1 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 1 564 eurai, t. y. 10,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Metams bėgant, iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius dar labiau išaugo ir pasiekė 48. Tai sudarė 45,5 proc. metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis taip pat toliau didėjo, šį kartą 24,8 proc. ir siekė 1 952 eurus.

Tačiau 2023 m. pastebėtas bendrovės augimo tempo ir užimtumo statistikos nuosmukis. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 19, t. y. 60,4 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusio užimtumo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 58,4 %. Bendrovės darbuotojai dabar vidutiniškai uždirbo 3092 eurus.

Apskritai galime pastebėti, kad per stebimus laikotarpius Bendrovės darbo jėga ir darbo užmokestis labai išaugo. 2021 m. bendrovė pasiekė reikšmingų rezultatų plėtodama savo veiklą. Darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis kasmet nuosekliai augo ir pasiekė aukščiausią tašką 2022 m., o 2023 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, nors atlyginimai ir toliau didėjo. Tai rodo, kad, nepaisant nedidelio užimtumo lygio kritimo 2023 m., Bendrovė ir toliau teikia pirmenybę darbuotojų kompensacijoms. Ši tendencija potencialiai gali būti aukštos vertės rodiklis ant darbuotojų išlaikymo ir pasitenkinimo strategijas įgyvendina bendrovė. Nepaisant to, kai kurie esminiai aspektai, kuriuos reikia pastebėti, yra metinis augimo tempas ir pakoreguotas vidutinis darbo užmokestis per visą minėtą laikotarpį.