Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centras, BĮ (193135687) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 216 darbuotojų, t. y. 195,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 933 EUR ir, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 30,4 %.

Nuo 2022 m. Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų nuosmukį. Dirbo 86 darbuotojai, t. y. 60,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 68,3 proc. ir pasiekė 1571 EUR. Reikėtų pažymėti, tačiau, kad bendras darbuotojų skaičius ir toliau mažėja, o atlyginimai ir toliau didėja.

2023 m. Bendrovė sugebėjo atgauti dalį savo darbo jėgos, kurioje dirbo 147 darbuotojai, t. y. 70,9 % daugiau nei praėjusiais metais. Be to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,0 % ir pasiekė naują aukštą 1697 EUR.

Metinis darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio augimas rodo nuoseklumą Bendrovėje. Didelis metinis darbo užmokesčio augimas gali būti dėl papildomos naudos, paaukštinimo ar įgūdžių ir patirties pagrindu darbo užmokesčio didinimo, ypač atsižvelgiant į darbuotojų skaičiaus sumažėjimą. Tačiau, būtų labai svarbu išanalizuoti konkrečias aplinkybes, kad visiškai suprasti šias tendencijas.

Akivaizdu, kad tarp šių trijų momentinių momentų Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio struktūra labai pasikeitė. Nepaisant daug žadančių atlyginimų didėjimo ženklų, darbuotojų skaičiaus mažėjimas kelia klausimą, ar Bendrovė siekia pagerinti bendrą efektyvumą pasikliaudama labiau specializuota darbo jėga, ar sumažėjimą galima sieti su nepalankiomis ekonominėmis aplinkybėmis ar būtinomis reorganizacijos pastangomis.

Apskritai per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Gili, gerai informuota analizė leistų tiksliai suprasti, ar tai atspindi strateginius Bendrovės veiksmus, ar išorės veiksnius. Laikui bėgant, tai gali būti įžvalgus stebėti darbo užmokestį vs. darbuotojų skaičius balansas ir stebėti, kaip svyravimai gali reikšti platesnes pramonės tendencijas.