PRECIZIKA METROLOGY, UAB darbuotojai ir atlyginimai

PRECIZIKA METROLOGY DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 95 darbuotojai, o tai reiškia 17,3 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1939 eurai, t. y. 26,7 proc. daugiau nei per metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 96, o tai rodo 1,1 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 3,1 proc. ir sudarė 1878 eurus.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė pasiekė 93 darbuotojus, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 3,1 %. Nepaisant šio nedidelio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis pastebimai išaugo 7,3 proc. iki 2016 m. eurų, o tai rodo teigiamą darbuotojų darbo užmokesčio tendenciją.

Bendras Bendrovės darbuotojų skaičius iki 2022 m. didėjo bendrai, po to šiek tiek sumažėjo 1,9 % 2023 m. Tačiau metinis darbo užmokesčio augimas buvo nepastovus: 2021 m. jis gerokai padidėjo, 2022 m. sumažėjo, o 2023 m. padidėjo.

Kalbant apie bendras Bendrovės darbuotojų tendencijas, pastebimas nuolatinis vidutinio darbo užmokesčio augimas, kurį lydi darbuotojų skaičiaus svyravimai. Todėl darbuotojų pasitenkinimą ir produktyvumą gali paveikti užimtumo stabilumo svyravimai, nors darbo užmokesčio pagerėjimas galėtų tam tikru mastu kompensuoti šiuos padarinius. Bendrovės dėmesys nuoseklaus darbuotojų skaičiaus išlaikymui ir augimo modelių valdymui gali būti naudingas jos konkurencingumui ir darbo jėgos dinamikai ilgalaikėje perspektyvoje.