ATVIROS LIETUVOS FONDAS, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

ATVIROS LIETUVOS FONDAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateikta informacija atspindi 2021, 2022 ir 2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais metais Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, kurie kitais metais sumažėjo, o metinis augimas siekė -12,5 %. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 2236 EUR, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo (-34,9 %). Tai rodo, kad darbuotojams teikiama kompensacija sumažėjo.

Tada, perėjus prie laikotarpio, kuris baigėsi 2022 m. gruodžio 31 d., darbo jėga gerokai padidėjo - 10 naujų darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus išaugo 42,9 %. Ir atvirkščiai, nors darbuotojų skaičius augo, vidutinis darbo užmokestis didėjo lėčiau 5,0%. Su šiais duomenimis vidutinis darbo užmokestis 2022 m. pabaigoje tapo 2349 EUR. Šis lėtesnis darbo užmokesčio didėjimas gali reikšti, kad šiuo laikotarpiu daugiausia dėmesio bus skiriama komandos nuomai ir plėtrai.

Galiausiai, išnagrinėjus 2023 m. gruodžio 31 d. pasibaigusių metų rezultatus, matyti, kad Bendrovės užimtumo rodikliai toliau augo; ji pasiekė 14 darbuotojų, o tai reiškia 40,0 % metinį augimą. Kartu, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo maždaug 32,4%. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. gerokai išaugo ir pasiekė 3110 EUR. Šis didžiulis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali reikšti, kad pagerėjo darbuotojų išlaikymo politika arba gerokai padidėjo bendra įmonės vertė, o tai leidžia pasiūlyti didesnius atlyginimus.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo. Iš pradžių sumažėjo darbuotojų skaičius, o vidutiniai darbuotojų atlyginimai pastebimai sumažėjo. Tačiau 2021-2022 m. šios tendencijos pasikeitė: gerokai padidėjo užimtumo rodikliai, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuosaikiau. Galiausiai, iki 2023 m. pabaigos bendrovė toliau didino darbuotojų skaičių ir gerokai padidino vidutinius atlyginimus.