AAA WRISLIT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AAA WRISLIT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 26 darbuotojus, t. y. 85,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 470 EUR, t. y. 23,4 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 5. Per vienerius metus šis sumažėjimas sudarė 80,8 proc. Tačiau vidutinis likusių darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 2 938 EUR, o tai yra įspūdingas 99,9 proc. metinis augimas. Šis žymus padidėjimas buvo ryškus kontrastas praėjusių metų vidutinio darbo užmokesčio augimui.

Artėjant 2023 m. pabaigai, įmonė toliau šiek tiek augo tiek darbuotojų skaičiumi, tiek vidutiniu darbo užmokesčiu. Darbuotojų skaičius pasiekė 6, o tai yra 20% daugiau nei metų pradžioje. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo: darbuotojai vidutiniškai uždirbo 1 233 EUR, t. y. 58 proc. mažiau nei prieš metus.

Šie duomenys rodo dinamišką darbuotojų pobūdį ir darbo užmokesčio tendencijas Bendrovėje. Dideli svyravimai iš metų į metus, tiek darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio, parodyti nuolat besikeičiančias aplinkybes ir strateginio planavimo poreikį darbo valdymo ir kompensavimo politika.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo, o 2022 m. gerokai sumažėjo, o 2023 m. - sumažėjo. Vidutinis darbo užmokestis taip pat kito, o kiekvienais metais gerokai padidėjo ir sumažėjo. Šis modelis pabrėžia nuolatinio vertinimo darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijas, siekiant išlaikyti stabilią darbo jėgą ir palaikyti konkurencingą kompensavimo paketus kritiškumas.