USI INTERNATIONAL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

USI INTERNATIONAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 20 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 13,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1688 EUR, o per metus sumažėjo 3,8 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 18, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 10,0 %. Nepaisant mažėjančios darbo jėgos, vidutinis bendrovės darbo užmokestis padidėjo 9,1 proc. ir sudarė 1 841 eurą.

Ateityje iki 2023 m. gruodžio Bendrovės darbuotojų bazės dydis gerokai sumažėjo - iki 9 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 50,0 %. Šis didelis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas akivaizdžiai atspindi sudėtingą verslo aplinką tuo laikotarpiu. Nepaisant to, bendrovė sugebėjo išlaikyti didelį vidutinį 2 003 eurų darbo užmokestį, kuris per metus padidėjo 8,8 %.

Apibendrinant galima teigti, kad dabartinės tendencijos rodo, jog Bendrovės darbuotojų skaičius mažėja, o vidutinis darbo užmokestis laikui bėgant svyruoja. 2021 m. sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir jų vidutinis darbo užmokestis. Tačiau vėlesniais metais pastebėjome darbuotojų skaičiaus mažėjimą, tačiau gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. 2023 m. pabaigoje matome didžiulį darbo jėgos sumažėjimą ir tvarų vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą, palyginti su praėjusiais metais. Gana akivaizdu, kad Bendrovė išgyvena transformacijos laikotarpį, nes ji atsižvelgia į savo struktūros ir atlygio pokyčius.