Caverion Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Caverion Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse Bendrovė trejus metus iš eilės praneša apie savo darbo jėgos ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius siekė 443, t. y. per metus padidėjo 1,1 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2299 eurai, o metinis augimas - 0,4%.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai išaugo ir pasiekė 489 darbuotojus, o tai yra įspūdingas 10,4 proc. metinis augimas. Kartu su šia plėtra vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2432 eurų, t. y. 5,8 proc. per metus.

Tačiau 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, šį kartą iš viso 486 asmenys, t. y. per metus sumažėjo 0,6 %. Darbuotojų skaičiaus sumažėjimas neturėjo tiesioginės įtakos vidutiniam darbo užmokesčiui, kuris per tą patį laikotarpį sumažėjo iki 2200 eurų, o per metus sumažėjo 9,5 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per pirmuosius dvejus stebėtus metus Bendrovės darbo jėga nuolat augo, tačiau 2023 m. tendencija šiek tiek pasikeitė. Metiniai darbuotojų skaičiaus pokyčiai šiek tiek svyravo, o vidutinio darbo užmokesčio rodiklių svyravimai tam tikru mastu buvo panašūs. Nepaisant 2023 m. sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio, iš sukauptų statistinių duomenų matyti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovė pasiekė didelį ir darbuotojų skaičiaus, ir vidutinio darbo užmokesčio pelningumą. Darbuotojų bazė per metus teigiamai augo, o vidutinis darbo užmokestis augo šiek tiek lėčiau, tik minimaliai sumažėjo 2023 m. Tai rodo, kad Bendrovė ir toliau didina savo darbo jėgą, o vidutinis darbo užmokestis valdomas teigiama linkme.