LITPOLSTAR, UAB (211503720) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

LITPOLSTAR DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė iš viso turėjo 27 darbuotojus, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo -18,2 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 1556 EUR, t. y. 45,6 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 26, t. y. per metus padidėjo -3,7 %. Nepaisant nežymaus darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo ir siekė 1610 EUR, o metinis augimas sudarė 3,5 %.

Tačiau 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo dar labiau - tik 22 darbuotojai per metus sumažėjo 15,4 %. Vidutinis darbo užmokestis, priešingai, gerokai sumažėjo - 28,8 proc. iki 1147 EUR.

Pateiktuose duomenyse matyti, kad bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo. 2021 m. buvo 27 darbuotojai, kurie kitais metais sumažėjo iki 26, o 2023 m. - iki 22 - ųjų, t. y. iš viso per metus sumažėjo 15,3 proc. Sumažėjęs darbo jėgos gali reikšti, kad per organizaciją arba prioritetų kaita.

Kalbant apie atlyginimus, vidutinis atlyginimas 2021 m., palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 45,6 proc. Tačiau 2022 m. ji sulėtėjo ir padidėjo tik 3,5 %, o 2023 m. sumažėjo 28,8 %. Vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai gali būti susiję su įvairiomis ekonominėmis sąlygomis ir bendrovės koregavimo strategija, siekiant išlaikyti arba padidinti pelningumą. Tai taip pat rodo strateginių sprendimų priėmimo apie darbo jėgos valdymą, galbūt renkasi mažesnį skaičių labiau apmokamų darbuotojų, o ne daug mažiau apmokamų darbuotojų.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė, atrodo, daugiausia dėmesio skiriama išlaikyti liesą komandą su didesniais atlyginimais, o ne išlaikyti didesnę darbo jėgą su mažesniais vidutiniais atlyginimais. Ši strategija gali padėti optimizuoti išteklių paskirstymą, kurį įrodo darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimai per trejus metus stebėjimo. Tačiau reikėtų pažymėti, kad šios tendencijos atskleidžia tik momentą laike, todėl reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima nustatyti ilgesnio laikotarpio modelius ir verslo dinamiką.