TIKKURILA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TIKKURILA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 30 darbuotojų, t. y. 7,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2923 EUR, t. y. 0,2 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių kaip ir praėjusiais metais, kuris išliko 30. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui gerokai padidėjo - 19,5 proc. iki 3493 eurų. Šis vidutinio darbo užmokesčio augimas gali būti dėl įvairių veiksnių, tokių kaip padidėjusi kvalifikuotų darbuotojų paklausa, rinkos konkurencija ar organizaciniai sprendimai, siekiant padidinti atlyginimus.

Deja, 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 28, t. y. 6,7 proc. per metus. Nepaisant šio darbo jėgos pokyčio, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo nežymiai - 0,1 proc. ir pasiekė 3496 eurus. Darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali būti dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, išstūmimo, reorganizavimo ar besikeičiančios verslo strategijos.

Per trejus metus Bendrovės darbo jėgos skaičius ir atlyginimų pokyčiai svyravo. Per pirmuosius dvejus metus bendras darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus, tačiau 2021 m. jis pastebimai išaugo 7,1 %, o 2023 m. sumažėjo 6,7 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis 2022 m., palyginti su ankstesniais metais, gerokai padidėjo - 19,5 %, tačiau kitais metais jis labai išaugo, o tai rodo, kad darbo užmokestis gali būti sumažintas.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė susiduria su darbo jėgos ir atlyginimų pokyčiais. Veiksnių Myriad gali svyruoti nuo sudėtingesnės ekonominės aplinkos, padidėjusios konkurencijos darbo rinkoje, ar strateginių pokyčių pačioje bendrovėje. Šie pokyčiai ir jų galimas poveikis laikui bėgant turėtų būti atidžiai stebimi.