ENAX, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ENAX DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse matyti bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos per trejus metus nuo 2021-2023 m. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus išaugo 0,0 %. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tais pačiais metais buvo 3808 EUR, t. y. 10,9 % mažesnis nei pernai.

2022 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 10,0 % ir sudarė 11 darbuotojų. Atrodo, kad šis personalo pokytis atitinka verslo augimą, todėl didėja kvalifikuotų darbuotojų paklausa. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 14,7 proc. ir siekė 4367 EUR. Šis didelis darbo užmokesčio padidėjimas gali būti susijęs su padidėjusiu našumu, darbuotojų pasitenkinimu ar didesne verte, siejama su įmonės įgūdžiais ir vaidmenimis.

Žengdami tolyn į ateitį, 2023 m. gruodį, matome, kad bendrovės darbuotojų skaičius išlieka pastovus, o praėjusių metų augimas išlieka nepakitęs - 11 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėja, tačiau lėčiau nei praėjusiais metais, o metinis augimas yra -2,8 %. Ši padėtis rodo, kad vidutinis metinis darbo užmokesčio augimas sumažėjo, o tai gali reikšti, kad Bendrovės finansinis pajėgumas pasiūlyti darbuotojams konkurencingesnius atlyginimus arba dėl mažesnio našumo padidėjimo yra nedidelis.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė, atrodo, patiria sėkmę, kalbant apie darbo jėgos augimą ir didesnius vidutinius darbuotojų atlyginimus. Tačiau tai rodo iš pažiūros atsargų požiūrį į finansinį kompensavimą, kaip matyti iš laipsniško metinio atlyginimų augimo tempo mažėjimo. Jei Bendrovė gali išlaikyti šį augimo tempą, tai gali būti vertinama kaip geras ženklas tolesniam augimui ir sėkmei ateityje. Tačiau sąstingis darbo užmokesčio augimas per dvejus metus iš eilės gali turėti įtakos darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymas.