LIVILA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LIVILA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 25 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1905 eurai. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 38,6%.

2022 m. Bendrovės užimtumas ir toliau mažėjo - iki 5 darbuotojų, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Darbo užmokestis padidėjo nežymiai - vidutinis darbo užmokestis siekė 1711 eurų, t. y. 10,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Žvelgdami į ateitį iki 2023 m., matome, kad bendrovės užimtumas šiek tiek pasikeitė: darbuotojų skaičius išliko stabilus - 6, o tai rodo teigiamą metinį augimą - 20 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis dar labiau sumažėjo - iki 1669 eurų, o per metus sumažėjo 2,4 proc.

Apskritai pastaraisiais metais svyravo darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis. 2021-2023 m. Bendrovė patyrė darbuotojų augimą, tačiau kiekvienais metais užimtumo augimo tempas tapo mažesnis. Darbo užmokesčio tendencijos šiek tiek skiriasi. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. gerokai išaugo, tačiau atrodė, kad tai bus netvaru, nes kitais metais vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Darbuotojų atlyginimai ir toliau mažėjo 2023 m., o tai rodo, kad reikia griežtinti biudžetus arba keisti įmonės strategiją. Bus įdomu stebėti, kaip Bendrovė ir toliau valdys savo darbuotojų skaičiaus ir kompensacijų paketą ateityje.