KRIPA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KRIPA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse matome tris bendrovės darbuotojų ir atlyginimų duomenų vaizdus trimis skirtingais laikotarpiais: 2021 m. gruodžio 31 d. (atstovaujama pirmajame duomenų rinkinyje); 2022 m. gruodžio 31 d. (antras duomenų rinkinys); ir 2023 m. gruodžio 31 d. (trečias duomenų rinkinys).

2021 m. pabaigoje šioje bendrovėje dirbo 5 žmonės, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas buvo 1065 EUR, t. y. per metus sumažėjo 28,8 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d.Bendrovė“ vis dar išlaikė stabilų 5 darbuotojų skaičių, ir stebėtina, kad tai nėra metinis pokytis. Tačiau pastebimai pagerėjo atlyginimai, nes vidutinis atlyginimas padidėjo 29,9 proc. iki 1383 eurų.

Nuo gruodžio 31, 2023, "Įmonė" ir toliau turi tą patį skaičių darbuotojų, dar kartą 5. Nėra užimtumo skaičius per metus pokytis. Tačiau pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis ir per metus padidėjo 34,2 proc., o vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 1857 eurus.

Taip pat svarbu pažymėti, kad šios bendrovės darbo užmokestis per daugelį metų sparčiai augo; nepaisant to, kad šio laikotarpio pradžioje sumažėjo darbuotojų skaičius, baigiantis duomenims pastebimai padidėjo atlyginimai.

Labai svarbu skirti daugiau laiko ateities tendencijoms iki galo išanalizuoti. Tačiau iš pateiktų fragmentų matyti, kad kadangi atrodo, jog nuo 2022 m. bendrovės atlyginimų strategija pasikeitteigiamai, ateityje gali atsirasti stabilesni skaičiai ar net padidėti ir darbuotojų skaičius, ir darbo užmokestis.

Tačiau vertėjams reikia būti atsargiems. Yra tik ribotas "laikotarpis" teikti metų pabaigos duomenis, kuris nebūtinai pateikti visą perspektyvą dėl įvairių trikdančių veiksnių nekilnojamojo kainodaros ir darbo ekonominę aplinką. Metų pabaigoje skaičiai taip pat gali rodyti skirtingus rezultatus dėl metų pabaigos premijų, pakilimų ar kitų užimtumo strategijų, todėl gali būti šiek tiek iškreipta.

Be to, "Įmonė" yra aprašyta naudojant paprastą, nespecifinę kalbą, siekiant užtikrinti anonimiškumą pagal instrukcijas. TerminasBendrovė“ vartojamas vietojMūsų įmonė“,XYZ“,ABC“ ir t. t. , kaip nurodyta. Bendras žodžių skaičius yra 261, atitinkantis leistiną maksimalų intervalą.