GRAFOBAL VILNIUS, AB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir SlovakijosGRAFOBAL VILNIUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 143 darbuotojai, kurie per metus išaugo 1,4 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui šiuo laikotarpiu buvo 4217 eurų ir per metus išaugo 29,9 %.

Nuo 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 4,9 proc. ir sudarė 136 darbuotojus. Nepaisant šio nuosmukio, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui toliau augo, šį kartą 14,0 proc. ir pasiekė 4809 eurus. Šis augimas rodė tolesnį darbuotojų darbo užmokesčio gerėjimą, nepaisant to, kad sumažėjo bendras darbuotojų skaičius.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. padėtis pasikeitė neigiama linkme - Bendrovė turėjo 119 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 12,5 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui taip pat mažėjo: jis sumažėjo iki 4013 eurų, o per metus sumažėjo 16,5 %.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius palaipsniui mažėjo, o atlyginimai iki 2022 m. didėjo, o vėliau patyrė nuosmukį. Išsami informacija rodo, kad vieno darbuotojo darbo užmokestis didėja, galbūt siekiant išlaikyti motyvuotą ir produktyvią darbo jėgą iki 2023 m. fiskalinio laikotarpio, kai galėjo būti įgyvendintos išlaidų mažinimo priemonės, dėl kurių sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Tačiau, atsižvelgiant į tai, kad šie skaičiai yra susiję tik su trimis taškais laiku, būtina pripažinti ilgalaikio darbo užmokesčio ir personalo padėties tyrimų poreikį, kad būtų galima visapusiškai suprasti bendrą Bendrovės strategiją ir jos efektyvumą laikui bėgant.