Merakas, UAB (221539540) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Merakas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šiuose duomenyse matome, kad Bendrovė išlaikė pastovų darbuotojų skaičių, išlaikydama darbuotojų skaičių penkiais metais iš eilės: nuo 2021 m. gruodžio 31 d. ir laukdama 2023 m. gruodžio 31 d. Tai reiškia, kad pagal darbuotojų skaičių Bendrovė išlaikė stabilią struktūrą per šį laikotarpį, o jos metinis augimas ar sumažėjimas nebuvo praneštas.

Kalbant apie atlyginimus, galime nustatyti, kad vidutinis darbo užmokestis Bendrovėje buvo 1 510 EUR 2021 m. gruodžio 31 d. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1 480 EUR, t. y. 2 proc. per metus, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau ši tendencija pasikeitė iki 2023 m. gruodžio 31 d. Tuomet vėl pastebėtas vidutinis darbo užmokestis, kuris dabar siekia 1 739 EUR, o tai reiškia, kad jis gerokai išaugo - 17,5 %, palyginti su 2022 m. lygiu. Tai rodo, kad darbo užmokestis Bendrovės gerokai padidėjo per šiuos metus, atrodo, patekti į darbo sąnaudų didinimo etapą. Šie pokyčiai, be kita ko, turi būti interpretuojami ir gali daryti įtaką būsimiems Bendrovės strateginių sprendimų priėmimo procesams, ypač personalo ir darbuotojų atlyginimų politika. Be to, reikėtų atsižvelgti į tai, kad šie statistiniai duomenys yra būdingi tik šiai bendrovei ir neatspindi visų pramonės šakų tendencijų.

Apskritai, stabili darbuotojų struktūra be metinio augimo ar mažėjimo ir dinamiškos darbo užmokesčio tendencijos, rodančios neseniai išaugusius vidutinius atlyginimus, yra požymiai, pastebėti šioje bendrovėje per nurodytą laikotarpį. Norint visapusiškai suprasti įvairius veiksnius, darančius įtaką Bendrovei, ir jos pokyčius, reikėtų tolesnės analizės. Tačiau šie duomenys rodo pastebimas tendencijas, susijusias su šios bendrovės užimtumo struktūra ir darbuotojų atlyginimais.