ARDEOLA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ARDEOLA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 12 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 20 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 6 345 EUR, t. y. 206,1 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 11, o per metus sumažėjo 8,3 %. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 3 157 eurų, o per metus gerokai sumažėjo - 50,2 proc.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė 10 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus sumažėjo 9,1 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis dar labiau sumažėjo iki 3 004 eurų, t. y. per metus sumažėjo 4,9 proc.

Iš pateiktų duomenų galime pastebėti keletą bendrovės darbuotojų ir atlyginimų dinamikos tendencijų. Pirma, per pastaruosius metus bendrovės darbuotojų skaičius nuolat mažėjo, o tai rodo, kad užimtumas mažėja. Nuo laiko juostos pradžios iki pabaigos darbo jėga sumažėjo maždaug 18 % (nuo 11 iki 10 darbuotojų). Be to, nors 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis sparčiai augo, jis per metus padidėjo 206,1 %, vėlesniais metais labai sumažėjo atlyginimai. Per metus vidutinis darbo užmokestis sumažėjo maždaug 50 proc., o tai rodo nerimą keliantį darbuotojų darbo užmokesčio sumažėjimą. Iš šių duomenų matyti, kad pastaruoju metu Bendrovė susidūrė su dideliais iššūkiais, kurie turėjo įtakos tiek jos darbo jėgai, tiek darbuotojų atlyginimams.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu bendrovės darbuotojai sumažėjo, o darbuotojų atlyginimai gerokai sumažėjo. Tai reiškia, kad organizacija patyrė didelį darbo jėgos ir finansinių suvaržymų, todėl sumažėjo vidutinis darbo užmokestis. Labai svarbu stebėti tolesnius pokyčius ir patikslinimus organizacijoje, siekiant išsiaiškinti, ar ši tendencija tęsiasi, ar yra galimybių augimui ir atlyginimų optimizmui darbuotojams.