MINERALINIAI VANDENYS IR ALUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MINERALINIAI VANDENYS IR ALUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 19 darbuotojų ir 3348 EUR vidutinį darbo užmokestį, kuris, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -0,3 %. 2022 m. darbuotojų skaičius išaugo iki 20, t. y. 5,3 proc. per metus. Tačiau 2022 m., palyginti su ankstesniais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 53,9 proc. iki 1544 EUR. 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir dabar siekia 21, o tai lėmė 5,0 proc. metinį augimą. Be to, vidutinis atlyginimas padidėjo 6,4% iki 1642 EUR.

Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius per metus augo teigiama linkme - per metus jis padidėjo 11,8 %. Tai rodo nuoseklią ir besiplečiančią darbo jėgą. Nepaisant to, sumažėjo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, o tai gali turėti įtakos darbuotojų pasitenkinimui ar pritraukti naujų talentų ateityje.

Analizuojant šias tendencijas, bendrovei gali tekti apsvarstyti strategijas, kuriomis siekiama spręsti vidutinio darbo užmokesčio mažėjimo problemą, kartu išlaikant ir didinant teigiamą darbuotojų augimo trajektoriją. Tai būtų galima pasiekti siūlant išmokas, darbo užmokesčio didinimo ar perkvalifikavimo programas, siekiant skatinti profesinį augimą ir pasitenkinimą darbu, o tai savo ruožtu galėtų padėti išlaikyti talentus ir padidinti įsidarbinimo galimybes šiame sektoriuje.

Stebimos tendencijos leidžia mums pažvelgti į Bendrovės plėtrą, išryškinant sritis, kuriose ateityje gali pagerėti darbuotojų atlyginimai.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius per metus teigiamai augo ir toliau auga, tačiau sprendžiant vidutinio darbo užmokesčio mažėjimo klausimą ateinančiais metais Bendrovė gali būti dėmesio centre.