ALTERNOS STATYBOS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALTERNOS STATYBOS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus įvyko reikšmingų pokyčių tiek darbo vietų skaičiumi, tiek vidutiniais atlyginimais Bendrovės viduje. Remiantis pateiktais duomenimis, pastebėtos šios tendencijos.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 8 darbuotojus. Nepaisant įprastų užimtumo rodiklių svyravimų, Bendrovės darbuotojų skaičius per metus, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo (42,9 %). Šis nuosmukis gali būti įvairių veiksnių, tokių kaip organizacijos restruktūrizavimas, darbuotojų atleidimas iš darbo arba kintantys rinkos scenarijai.

Sumažėjus užimtumo rodikliams, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat labai pasikeitė. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 3 235 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, tai reiškia didelį metinį padidėjimą 183,2 %. Šis didžiulis vidutinio darbo užmokesčio augimas gali reikšti kelis galimus scenarijus, tokius kaip didesnis užimtumo vaidmenų pokytis, didesnis aukštos darbo užmokesčio pozicijų skaičius arba didesni konkurenciniai atlyginimai, siekiant pritraukti ar išlaikyti kvalifikuotus darbuotojus įtemptoje darbo rinkoje.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovės užimtumo padėtis išliko labai nepakitusi - darbuotojų skaičius nepasikeitė (0,0 proc. metinis augimas). Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo (-45,3 %). Tai reiškia reikšmingą Bendrovės darbo užmokesčio strategijos pokytį arba galimą korekciją dėl pastebėto rinkos nestabilumo ar ekonominių veiksnių.

Galiausiai, 2023 m. toliau matyti užimtumo pokyčiai; sumažėjo nuo 8 iki 6 darbuotojų (-25,0 %). Tačiau vidutinis darbo užmokestis atsigavo ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 57,6 %. Šie pokyčiai rodo, kad Bendrovė išgyveno pertvarkos savo darbuotojų ar darbo jėgos, patikslinimus vaidmenų, ar strategiją, kad perlyginti atlyginimus su pramonės darbo užmokesčio skalė.

Apibendrinant galima teigti, kad pastaraisiais metais Bendrovės dinamika nuolat keitėsi pagal užimtumo rodiklius ir atlyginimų tendencijas. Užimtumo skaičių ir darbo užmokesčio raida per stebimą laikotarpį gali reikšti strateginius koregavimus dėl įvairių išorinių ar vidinių veiksnių, su kuriais susiduria Bendrovė. Tai gali apimti poreikį prisitaikyti prie kintančios darbo rinkos dinamikos, sukurti konkurencingą darbo užmokesčio strategiją ar struktūrinių personalo reikalavimų pakeitimus. Kaip rodo duomenys, stebint Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas bus svarbu suprasti ir analizuoti jos raidą reaguojant į šiuos pokyčius.