NEKSTA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NEKSTA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 4 darbuotojai, kurie per metus sumažėjo 33,3 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 642 eurai, t. y. 96,0 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Po metų, 2022 m., darbuotojų skaičius išliko 4, o ne keičiasi, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,7 proc. ir siekė 730 eurų.

Bendrovės darbo jėga ir toliau išliko 4 darbuotojų 2023, be jokių pakeitimų, palyginti su ankstesniais metais. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo - 15,1 proc., palyginti su praėjusių metų darbo užmokesčiu, ir siekė 840 eurų.

Apskritai per minėtą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau labai išaugo vidutinis jų darbuotojų darbo užmokestis. Metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas yra pastebimai didelis, o tai rodo, kad pastaruoju laikotarpiu Bendrovė gali pasiūlyti geresnius kompensacijų paketus, galbūt siekdama pritraukti ir išlaikyti talentus. Tačiau stabilus darbuotojų skaičius per šiuos trejus metus rodo, kad Bendrovė galėjo daugiau dėmesio skirti darbuotojų pasitenkinimui ir piniginei kompensacijai, o ne plėtrai. Žinomos strategijos gali apimti investicijas į darbuotojų mokymą, verslo kultūrą, ir bendrą darbuotojų gerovę, be to, darbo užmokesčio padidėjimas. Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės struktūra yra stabili, daugiausia dėmesio skiriant darbuotojų finansiniams atlygiams ir gerėjimui pastaraisiais metais.