Luminor investicijų valdymas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Luminor investicijų valdymas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 14,3 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 3826 EUR, t. y. 1,5 % didesnis.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovė pridėjo daugiau darbuotojų, kurie iš viso pasiekė 7 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 11,6 %, o vidutinis darbo užmokestis - iki 3383 eurų.

Kitais metais, 2023 m., įmonė gerokai išsiplėtė - darbuotojų skaičius padidėjo 42,9 %. Šiuo metu įmonėje dirba 10 darbuotojų. Be darbo jėgos augimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 4655 eurų, t. y. 37,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Iš pateiktų duomenų matyti, kad 2021-2023 m. bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų vidurkio svyravimų. 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau šiek tiek padidėjo vidutinis darbo užmokestis. 2022 m. šiek tiek padidėjo darbuotojų skaičius, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Iki 2023 m. įmonės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, o tai rodo teigiamą bendrovės augimo ir ekonominio stabilumo tendenciją. Vidutinis darbo užmokesčio augimas gerokai viršijo darbuotojų skaičiaus augimą, parodydamas įsipareigojimą didinti atlyginimus darbuotojams. Apskritai šios tendencijos rodo, kad prasidėjo plėtros laikotarpis ir daugiau investuojama į darbuotojus.