IT Lithuania, AB darbuotojai ir atlyginimai

IT Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 158 darbuotojus, t. y. 17,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2386 EUR ir per metus sumažėjo 1,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo vietų skaičius sumažėjo - tik 133 darbuotojai. Šis metinis pokytis lemia -15,8 % augimą, o tai rodo, kad sumažėjo darbo jėgos dydis. Nepaisant mažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 4,5 proc. iki 2493 EUR.

Žvelgdami į ateitį iki 2023 m. pabaigos, atrodo, kad Bendrovės darbo jėgos tendencija pasikeitė. Darbuotojų skaičius vėl išaugo iki 152, t. y. 14,3 proc. Šį samdymo bumą lydi 14,8 proc. padidėjęs vidutinis darbo užmokestis, kuris jį padidina iki 2860 EUR.

Apskritai iš šių duomenų matyti, kad per šį laikotarpį Bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Jis pradėjo samdyti daugiau darbuotojų ir tada pamačiau darbo jėgos sumažėjimą po dvejų metų, o po to pasveikti samdant. Tačiau vidutinis darbo užmokestis visą laiką nuosekliai augo, su tam tikrais nedideliais svyravimais. Didelis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas 2023 m. galėtų dar labiau pritraukti gerų talentų į bendrovę, nes darbo rinka ir toliau tampa konkurencingesnė.