Žaliakalnio turgavietė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Žaliakalnio turgavietė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 12 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 592 eurus. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė - per metus padidėjo 0,0%. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas per metus išaugo 3,4 %. Tai reiškia, kad darbuotojai buvo uždirbti daugiau nei ankstesniais metais.

Persikėlus į 2022 m., Bendrovės darbo jėga sumažėjo 16,7 proc., o darbuotojų skaičius sumažėjo iki 10. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - per metus padidėjo 13,0 proc. ir pasiekė 669 eurus.

Per tolesnį trejų metų laikotarpį, iki 2023 m. gruodžio mėn., bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 10 proc. Bendrovėje dirbo 11 darbuotojų. Šis nuolatinis augimas parodė, kad padidėjo paklausa savo paslaugas ar produktus. Didžiausias pokytis buvo vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 26,5 %. Vidutinis atlyginimas padidėjo iki 846 eurų.

Atsižvelgdami į visus minėtus duomenis, galime daryti išvadą, kad per trejus metus Bendrovė patyrė skirtingas darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. ji išlaikė stabilią darbo jėgą, tačiau augo vidutinis darbo užmokestis. 2022 m., nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, bendrovė pasiekė puikių rezultatų padidindama atlyginimus. Galiausiai, 2023 m., darbo jėga išaugo, parodydama gerą ženklą bendrovei, o atlyginimo skalė labai išaugo, palyginti su praėjusiais metais. Šios pastabos atspindėjo įmonės finansinę būklę ir jos gebėjimą pritraukti ir išlaikyti talentą konkurencinėje aplinkoje.