Jonio agroservisas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Jonio agroservisas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 19 darbuotojų, o tai reiškia įspūdingą 46,2 proc. metinį augimą. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1519 EUR. Tačiau šis vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 50,3 %.

2022 m. Bendrovė išlaikė tvirtą darbuotojų bazę, kurioje dirbo 18 darbuotojų, nepaisant nedidelio 5,3 proc. metinio augimo. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2022 m., palyginti su praėjusiais metais, padidėjo ir siekė 1749 EUR. Tai reiškia, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 15,1 %.

Tęsiant augimo trajektoriją, 2023 m. Bendrovė turi 19 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. daugiau nei per metus. Nepaisant padidėjusio personalo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 13,6 proc. ir sudarė 1511 eurų.

Nors 2021-2023 m. Bendrovė patyrė didelę darbuotojų plėtrą, vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai yra gana skirtingi. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per metus įspūdingai padidėjo 2022 m., tačiau 2023 m. sumažėjo. Šie svyravimai gali rodyti, kad sunku išlaikyti augimo ir finansinio tvarumo pusiausvyrą, ypač atsižvelgiant į vyraujantį ekonominį neapibrėžtumą. Bendrovės būsimas darbo užmokesčio strategijas bus svarbu stebėti, kaip jie valdyti savo darbo jėgos plėtrą ir tuo pačiu metu sąnaudų poveikį. Reikia išanalizuoti tikslias įdomių darbo užmokesčio tendencijų priežastis, nes didelis darbo užmokesčio sumažėjimas gali turėti neigiamos įtakos darbuotojų pasitenkinimui ir įdarbinimui. Nepaisant to, darbuotojų skaičiaus didėjimo tendencija rodo, kad Bendrovė ir toliau planuoja plėtrą.