A3A, UAB (235912540) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

A3A DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - per metus jis padidėjo 0,0 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 455 EUR, t. y. 5,1 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Po metų Bendrovės 4 darbuotojų darbo jėga išliko nepakitusi ir per metus padidėjo 0,0 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 510 eurų, t. y. 12,2 proc. daugiau nei pernai.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. 4 darbuotojų darbo jėga išliko stabili ir nepakito. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis dar šiek tiek sumažėjo ir dabar siekia 435 eurus. Šis sumažėjimas, palyginti su praėjusiais metais, buvo 14,8 proc. mažesnis.

Apibendrinant šias tendencijas, galime teigti, kad per trejus metus dokumentais, Bendrovė išlaikė stabilią darbo jėgą 4 darbuotojų. Tačiau darbo užmokesčio situacija svyravo. Po pradinio vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimo 2021-2022 m. vėlesniais metais jis padidėjo 12,2 %, o 2023 m. gerokai sumažėjo - 14,8 %.

Nors darbuotojų skaičius išliko stabilus, šie darbo užmokesčio svyravimai gali rodyti platesnes ekonomines tendencijas, darančias įtaką Bendrovei ar jos pramonei. Labai svarbu, kad Bendrovė žinotų šiuos svyravimus ir sektų atitinkamus rodiklius, kad galėtų prognozuoti būsimas darbo užmokesčio tendencijas ir parengti strateginius personalo planus. Intervencija į pastovų šių darbo užmokesčio svyravimų taip pat gali būti reikalaujama, siekiant užtikrinti darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymas.