Relaksana, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Relaksana DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai, t. y., palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 proc. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 667 EUR, t. y. per metus išaugo 40,9 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 14,3 %. Bendra darbo jėga sumažėjo iki 6 narių. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sumažėjo 7,5 proc. iki 617 EUR. Šis sumažėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, kurie gali apimti jų produktų ar paslaugų paklausos sumažėjimą arba verslo strategijos, kad reikia mažiau darbuotojų.

Tačiau 2023 m. Bendrovė patyrė teigiamą tendenciją. Darbuotojų skaičius išaugo 16,7 proc. ir vėl pasiekė 7 darbuotojus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 14,5 proc. ir pasiekė 707 EUR. Tai gali būti jų produktų ar paslaugų paklausos padidėjimo rezultatas, veiklos išplėtimas arba naujų iniciatyvų įgyvendinimas ugdyti talentą ir motyvuoti darbo jėgą.

Taigi, per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Nepaisant svyravimų ir mažėjimo 2022 m., iki 2023 m. pabaigos Bendrovė sugebėjo atsigauti ir augti, o tai rodo atsparumą įvairiems ekonominiams iššūkiams. Darbuotojų atlyginimų didėjimas taip pat atspindi Bendrovės įsipareigojimą investuoti į svarbiausią savo išteklį – savo darbuotojus.