Brolių trikotažas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Brolių trikotažas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, o darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -27,3 %. Vidutinis atlyginimas tuo metu buvo 626 eurai, t. y. 10,7 proc. daugiau nei per metus.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė padidino savo darbo jėgą 12,5 %, darbuotojų skaičių padidindama iki 9. Šis augimo tempas yra gana puikus, nes tai reiškia, kad maždaug kas keturis mėnesius į darbą įtraukiama po vieną darbuotoją. Su nauja komanda vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 693 eurų, palyginti su 10,8 proc. metiniu augimu.

Tęsdama augimo tendenciją, nuo 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pridėjo dar keturis darbuotojus, o tai reiškia, kad jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 33,3 %. Šis žymus padidėjimas padidino bendrą darbuotojų skaičių iki 12. Atitinkamai vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 763 eurų, o per metus padidėjo 10,0 %.

Apskritai, nuo 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis didėjo. Tai rodo gana sveiką ir besiplečiančią organizaciją, kuri ne tik išlaiko esamus darbuotojus, bet ir nuolat pritraukia daugiau talentų. Be to, nuolatinis darbo užmokesčio didėjimas rodo įsipareigojimą kompensuoti darbuotojams konkurencingumą ir išlaikyti motyvuotą darbo jėgą. Dėl to galima daryti išvadą, kad Bendrovė yra pasiryžusi puoselėti teigiamą darbo aplinką ir investuoti į savo žmones.